قوانین مدارس کانادا

قوانین مدارس کانادا

قوانین مدارس کانادا

نوشته توسط مشاوره مهاجرت: مجید قادری

در تاریخ: 4 تیر 1402 | آخرین بروزرسانی:

آموزش ها در کانادا بیش تر به صورت دولتی ارائه می شوند که نظارت و تامین مالی آن برعهده دولت های استانی ، منطقه ای و محلی است. همچنین ، برنامه های درسی تحت نظارت استان می باشد. به طور کلی ، آموزش ها در کشور کانادا به دوره ی ابتدایی و پس از آن […]
فرصت مطالعه نداری؟

شمارتو بده زنگ میزنیم!

آموزش ها در کانادا بیش تر به صورت دولتی ارائه می شوند که نظارت و تامین مالی آن برعهده دولت های استانی ، منطقه ای و محلی است. همچنین ، برنامه های درسی تحت نظارت استان می باشد.

به طور کلی ، آموزش ها در کشور کانادا به دوره ی ابتدایی و پس از آن دوره دبیرستان و پس از دبیرستان تقسیم می شود. در داخل استان های تحت وزارت آموزش و پرورش ، هیئت های مدارس ناحیه ای وجود دارند که برنامه های آموزشی را مدیریت می کنند.

تحصیل در هر استان و منطقه ای در کانادا ، تا سن 18 سالگی برای منیتوبا ، نیوبرانزویک ، نوناووت و انتاریو و تا سن 16 سالگی برای سایر قلمروها ، یا به محض دریافت دیپلم دبیرستان اجباری است.

مواردی که ذکر شد ، برخی از قوانین مدارس کانادا هستند که متقاضیان تحصیل در این کشور می بایست این مقررات را در نظر داشته باشند.

اما اگر می خواهید بیش تر با قوانین و مقررات مدارس کانادا آشنا شوید ، می توانید مقاله را تا آخر دنبال نمایید. البته ، در صورت نیاز به راهنمایی های بیش تر می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی مهرآفرین در تماس باشید و یا سوالاتتان را در بخش دیدگاه ها مطرح نمایید تا در اسرع وقت به آن ها پاسخ داده شوند.

مقالات پیشنهادی:

رنکینگ مدارس تورنتو

مدارس ایرانی در تورنتو

مدارس خصوصی و شبانه روزی در تورنتو

بهترین مدارس ابتدایی تورنتو

تحصیل آنلاین در مدارس کانادا

مدارس بریتیش کلمبیا

تحصیل در مدارس کانادا

قوانین مربوط به سیستم آموزشی مدارس کانادا

آموزش در کانادا تا حد زیادی به صورت استانی یا منطقه ای اداره می شود ، بدین صورت سیستم آموزشی در استان ها ، مناطق و مدارس مختلف کانادا می تواند با هم فرق داشته باشند. با این حال ، آموزش ها از استاندارهای بالایی برخوردارند.

همچنین ، استانداردها و برنامه درسی مدارس خصوصی کانادا ، مشابه با مدارس دولتی همان منطقه است.

به طور کلی ، سیستم آموزشی کانادا را می توان به دوره های پیش دبستانی ، ابتدایی ، متوسطه و آموزش پس از دبیرستان تقسیم کرد و معمولا تحصیل در مدارس کانادا از سن پنج یا شش سالگی ، با یک سال مهدکودک شروع می شود و پس از اتمام پایه های 1 تا 12 ، به دانش آموز دیپلم دبیرستان اعطا می شود که ممکن است واجد شرایط تحصیلات پس از متوسطه شود.

در قوانین مدارس کانادا ، آموزش های دوره پیش دبستانی یا Preschool اختیاری است و معمولا کودکان سه تا پنج ساله وارد این دوره می شوند.

اما در حالی که برنامه های این دوره و دیگر خدمات آموزشی ارائه شده در دوران کودکی در برخی استان ها رایگان می باشند ، در برخی دیگر از استان ها و برای برخی برنامه های خصوصی ممکن است به پرداخت هزینه نیاز باشد.

همچنین ، جایگزینی برای مراکز پیش دبستانی در کانادا ، مهدکودک ها هستند. مهد کودک ها مراکز نگه داری از کودکان بوده و کارکنان این مراکز مسئولیت نظارت و مراقبت از کودکان را برعهده دارند.

اما طیف گسترده تری از کودکان وارد مهدکودک ها می شوند ، چرا که در درجه نخست این مراکز به والدین شاغل جهت نگه داری از فرزندانشان خدمت رسانی می کنند.

مهدکودک ها مشخصا آموزشی نیستند ، اما بسیاری از مهدکودک ها فعالیت های آموزشی را به عنوان بخشی از خدمات خود ارائه می دهند. در مجموع ، تصمیم گیری در مورد ثبت نام فرزندان در پیش دبستانی ها یا مهدکودک ها بر عهده والدین است.

همچنین ، بر اساس قوانین مدارس کانادا ، دوره های ابتدایی و متوسطه از جمله مراحل اجباری تحصیل در کانادا می باشند. آموزش ابتدایی و متوسطه به جز تفاوت هایی جزئی مربوط به هر استان ، از ساختار مشابهی در سراسر کانادا پیروی می کنند.

به طور مثال ، در استان انتاریو ، دوره مهدکودک به دو دوره ی مهدکودک خردسال (برای کودکان چهار ساله) و مهدکودک ارشد (برای کودکان پنج ساله) تقسیم می شود که هیچ یک اجباری نیستند. همچنین ، در نوا اسکوشیا از دوره ی مهدکودک به عنوان ابتدایی یاد می شود.

دیگر قوانین مربوط به سیستم آموزشی مدارس کانادا

از دیگر قوانین مربوط به سیستم آموزشی مدارس کانادا برای مهاجران و کانادایی ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • اکثر مدارس دولتی کانادا به صورت مختلط برگزار می شوند و این در حالی است که مدارس خصوصی مختص پسران و دختران در کانادا وجود دارد.
  • اغلب مدارس دارای فعالیت های فوق برنامه مثل هنر ، موسیقی ، ورزش و غیره هستند.
  • معلمین مدارس کانادا دارای مدرک کارشناسی و تربیت معلم هستند و برخی از معلمین نیز تحصیلات بالاتری دارند.
  • بر اساس قوانین مدارس کانادا ، برنامه های درسی تعریف شده در هر استان برای هر پایه می تواند متفاوت باشد.
  • در پایه های بالاتر ، علاوه بر دروس اصلی ، دروس اختیاری نیز تعریف شده که بدین ترتیب ، دانش آموزان می توانند بر حسب علایق خود برنامه درسی خود را بچینند. این دروس اختیاری شامل مطالعات اجتماعی ، مطالعات جهان ، زبان های بین المللی ، هنرهای نمایشی ، تکنولوژی و کامپیوتر و غیره می باشند.
  • ماه های آگوست و جولای جزو تعطیلات تابستانی مدارس است که البته ، در برخی موارد تعطیلات تابستانی از اواخر ماه ژوئن شروع و در اواخر اوت خاتمه می یابد.
  • نمره قبولی در هر استان می تواند متفاوت باشد. به هر حال ، جهت نشان دادن پیشرفت دانش آموزان در طی سال تحصیلی به آن ها کارنامه داده می شود.
  • با این که مدارس اکثرا مسئول تهیه کتب درسی دانش آموزان خود هستند و نیازی به اقدام والدین جهت تهیه کتاب های درسی مدارس کانادا نیست ، اما والدین باید سایر لوازم مورد نیاز برای تحصیل را فراهم آورند.
  • مدارس کانادا ممکن است به دلیل طوفان و یا برف سنگین در برخی از روزها تعطیل شوند.
  • تعداد زیادی از مدارس کانادا دارای کد لباس هستند یا نیاز به لباس فرم دارند.
  • وجود ایستگاه اتوبوس های محلی در برخی از مدرسه های کانادا ، امکان استفاده از این سیستم حمل و نقلی را برای دانش آموزان ساده تر کرده است.

قوانین مدارس کانادا در مورد سن تحصیل اجباری

همان گونه که بیان شد ، دوره های ابتدایی و متوسطه در کانادا اجباری هستند. لذا ، معمولا دانش آموزان از سنین 5 یا 6 سالگی تا 16 یا 18 سالگی بسته به استان مورد نظر تحصیلات اجباری را در کانادا ادامه می دهند و اکثریت دانش آموزان در کانادا در سن 17 یا 18 سالگی از دبیرستان ها فارغ التحصیل می شوند.

حال ، ساعت کاری مدارس کانادا چگونه است؟ دانش آموزان با توجه به نوع مدرسه وظیفه دارند از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر یا 8 صبح تا 3 بعد از ظهر روزهای دوشنبه تا چهارشنبه در مدرسه حضور داشته باشند.

آغاز دوره حضور دانش اموزان در مدارس کانادا معمولا از اواخر آگوست یا اوایل سپتامبر هر سال بوده و تا اواخر ماه می یا ژوئن ادامه دارد. قوانین حضور دانش اموزان در تمامی مدارس دولتی کانادا رعایت می شود. در حالی که ، ممکن است قوانین مدارس خصوصی متفاوت باشد.

قوانین مدارس کانادا در مورد نحوه رفتار دانش آموزان و مسئولین

هر فرهنگی نسبت به قوانین رفتاری و انضباطی دارای رویکردی متفاوت هستند. مدارس مختلف کانادا نیز دارای قوانینی بوده که دانش اموزان ملزم به رعایت آن ها می باشند. برخی از این قوانین عبارتند از:

  • حضور به موقع دانش آموزان در مدرسه و کلاس ها
  • صحبت نکردن دانش آموزان به شیوه ای توهین آمیز با سایر دانش آموزان یا معلمین
  • استعمال دخانیات ، مواد مخدر و مشروبات الکلی و خشونت در محوطه مدارس اکیداً ممنوع است.
  • تجاوز فیزیکی و یا جنسی در مدارس نظیر لمس کردن ، کتک زدن ، سیلی زدن ، تف کردن ، مشت زدن و غیره قابل تحمل نیست. لذا ، مدرسه می تواند در این موارد با پلیس تماس بگیرد و در نتیجه فرزندتان ممکن است با اتهاماتی مواجه شود.
  • حمل اسلحه یا سایر مواد غیرقانونی نظیر چاقو ، اسلحه ، مواد مخدر و غیره به مدرسه ممنوع است.
  • سرقت و یا تخریب اموال مدرسه ، برخوردهای شدیدی را به همراه خواهند داشت.

همان طور که دانش آموزان می بایست خود را ملزام به رعایت قوانین مدرسه کنند ، برای معلمین و مسئولین نیز قوانینی وجود دارد که باید رعایت شوند. برخی از این قوانین موارد زیر می باشند:

  • توهین کلامی یا تحقیر دانش آموزان ممنوع است.
  • برخورد فیزیکی با دانش آموزان نظیر کتک زدن مجاز نیست.
  • اشارات جنسی فیزیکی یا کلامی به هر طریقی ممنوع است.

لذا ، می بایست مطمئن شد که دانش اموزان قوانین مربوط به خود و مسئولین مدرسه را می دانند و در صورت مواجه شدن با فعالیتی خارج از قوانین مدرسه گزارش می دهند.

قوانین مدارس کانادا در مورد زبان آموزش

قوانین و مقررات مدارس کانادا در مورد زبان آموزش چگونه است؟ از آن جا که کانادا دارای دو زبان رسمی است ، لذا امکان تحصیل در مدارس کانادا به هر دو زبان رسمی این کشور یعنی زبان های انگلیسی و فرانسوی امکان پذیر است.

البته ، آموزش ها در مدارس کبک به زبان فرانسه ارائه می شوند که در صورت درخواست والدین ، امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد.

لذا به طور کلی ، برای تحصیل در مدارس کانادا آشنایی به زبان های انگلیسی یا فرانسوی نیاز است ، اما ارائه مدرک یا نمره زبان الزامی ندارد.

به هر حال ، معمولا مدارسی که آموزش ها را به زبان انگلیسی ارائه می دهند ، برخی از مطالعات فرانسوی زبان را نیز در برنامه خود می گنجانند و یا بالعکس.

اما در صورتی که بخواهید فرزندتان به هر دو زبان آموزش ببیند ، می توانید یک مدرسه انگلیسی زبان که دارای یک برنامه قوی فرانسوی زبان است را پیدا کنید و یا بالعکس. همچنین ، می توانید فرزندتان را به مدرسه ای فرانسوی زبان در منطقه ای انگلیسی زبان بفرستید (بالعکس).

توجه داشته باشید که ، مدارس فرانسوی زبان را می توان در سرتاسر کانادا یافت. لذا ، اگر تمایل دارید که فرزندتان آموزش ها را به زبان فرانسه ببیند ، احتمالاً بتوانید مدرسه ای در استان مورد نظرتان بیابید.

همچنین ، برخی از مدارس کانادا دوره هایی را به زبان های دیگر غیر از زبان های انگلیسی و فرانسوی ارائه می دهند.

قوانین مدارس کانادا در مورد ارزیابی دانش آموزان

دانش اموزان در طول دوران مدرسه چگونه ارزیابی می شوند؟ سیستم نمره دهی در کانادا یک سیستم استاندارد است که عملکرد تحصیلی دانش آموزان را در سطوح مختلف تحصیلی تعیین می کند.

در سیستم نمره دهی کانادا عوامل متعددی نظیر امتحانات ، تکالیف ، پروژه ها و مشارکت در کلاس بر نمره نهایی دانش آموز تأثیر خواهد گذاشت.

اما هیچ سیستم نمره دهی مشخصی در سراسر کانادا وجود ندارد و هر مدرسه یا منطقه ای ممکن است سیستم منحصر به فرد خود را داشته باشد. لذا ، بسته به سطح تحصیلات ، استان یا قلمرو و موسسه آموزشی ، چندین سیستم درجه بندی محبوب در کانادا وجود دارد که برخی از رایج ترین سیستم های نمره دهی شامل موارد زیر می باشند:

  • مقیاس درصد

مقیاس درصد پرکاربردترین سیستم نمره دهی در کانادا است که در اکثر موسسات پس از متوسطه و برخی از مدارس متوسطه کاربرد دارد. نمره قبولی عموماً 50 درصد تعیین می شود ، هر چند که برخی از موسسات نمره قبولی بالاتری را تعیین می کنند.

مقیاس درصدی معمولاً برای محاسبه نمره نهایی دانش آموز استفاده می شود که سپس به صورت حروف تعریف می گردد. به عنوان مثال ، دانش آموزی که نمره 75 درصد را در یک دوره دریافت کرده است ، معمولاً بسته به موسسه ، حرف B یا معدل 3.0 را اخذ خواهد نمود.

  • نمره بر اساس حروف

ارزیابی بر اساس حروف نیز در قوانین مدارس کانادا وجود دارد. بر طبق این سیستم ، عملکرد دانش آموزان از طریق حروف A ، B ، C ، D یا F مشخص می شود. به عنوان مثال ، نمره A ممکن است با نمره 90 تا 100 و نمره B با نمره 80 تا 89 در سیستم درصد مطابقت داشته باشد.

  • میانگین نمرات (GPA)

سیستم میانگین نمرات (GPA) معمولاً در موسسات تحصیلات تکمیلی در کانادا استفاده می شود.

  • مقیاس عددی

بر اساس سیستم مقیاس عددی ، دانش آموزان بر اساس مقیاس عددی مانند 1 تا 4 یا 1 تا 5 ارزیابی می‌شوند. عدد بالاتر نشان دهنده نمره بالاتر است و نمره قبولی معمولاً 50 درصد یا بالاتر تعیین می شود. به طور مثال ، در مقیاس نمره دهی 1 تا 4 ، نمره 3 معمولاً با حرف B یا معدل 3.0 مطابقت دارد.

  • سیستم نمره دهی Pass/Fail

سیستم نمره دهی Pass/Fail گاهی اوقات در مدارس و موسسات پس از دبیرستان کانادا استفاده می شود.

قوانین سیستم ارزیابی دانش آموزان در استان های مختلف

در لیست بهترین مدارس کانادا ، مدارسی در استان های آلبرتا ، بریتیش کلمبیا ، انتاریو و نوا اسکوشیا به چشم می خورد ، لذا ، اگر قصد دارید در این مناطق تحصیل کنید ، بهتر است از قوانین مدارس کانادا و سیستم نمره دهی در این استان ها مطلع باشید:

استانسیستم نمره دهی
آلبرتاسیستم نمره دهی در آلبرتا بر اساس مقیاس درصدی (0 تا 100) است که 50 حداقل نمره قبولی است. مقیاس نمره دهی به نمره های حرفی که A بالاترین نمره و F پایین ترین نمره است ، تقسیم می شود. (A: 90 تا 10 درصد ، B: 80 تا 89 درصد ، C: 70 تا 79 درصد ، D: 60 تا 69 درصد ، F: زیر 60 درصد)
بریتیش کلمبیامقیاس نمره دهی در بریتیش کلمبیا از 0 تا 100 با نمره قبولی 50 یا بالاتر است. نمرات معمولاً بر حسب درصد گزارش می شوند ، هر چند که در برخی موارد ممکن است از حروف نیز استفاده شود. (A+: 90 تا 100 ، A: 85 تا 89 ، A-: 80 تا 84 ، B+: 76 تا 79 ، B: 72 تا 75 ، B-: 68 تا 71 ، C+: 64 تا 67 ، C: 60 تا 63 ، C-: 56 تا 59 ، D: 50 تا 55 ، F: زیر 50)  

همچنین ، بسیاری از مدارس از مقیاس مهارت جهت ارزیابی پیشرفت دانش آموزان استفاده می کنند. این مقیاس ، عملکرد دانش آموز را بر اساس چهار سطح مهارت ارزیابی می کند: emerging ، developing ، proficient و extending

انتاریودانش آموزان در انتاریو برای مقطع ابتدایی معمولاً در مقیاس A ، B ، C و D) نمره گذاری می شوند و به دانش آموزان دبیرستان نمرات درصدی اختصاص داده می‌شود که سپس به نمرات حرفی تبدیل می شوند. (A+: 90 تا 100 درصد ، A: 80 تا 89 درصد ، B+: 75 تا 79 درصد ، B: 70 تا 74 درصد ، C+: 65 تا 69 درصد ، C: 60 تا 64 درصد ، D+: 55 تا 59 درصد ، D: 50 تا 54 درصد ، R: زیر 50 درصد)
نوا اسکوشیاسیستم نمره دهی در نوا اسکوشیا بر اساس یک مقیاس نمره دهی حروف از A+ تا F است. به هر حرف یک مقدار عددی اختصاص داده می شود که A+ بالاترین نمره و F پایین ترین نمره می باشد. (A+: 95 تا 100 درصد ، A: 90 تا 94 درصد ، A-: 85 تا 89 درصد ، B+: 80 تا 84 درصد ، B: 75 تا 79 درصد ، B-: 70 تا 74 درصد ، C+: 65 تا 69 درصد ، C: 60 تا 64 درصد ، C-: 55 تا 59 درصد ، D+: 50 تا 54 درصد ، D: 45 تا 49 درصد ، F: زیر 45 درصد)  

جهت ارزیابی دقیق تر عملکرد دانش آموزان علاوه بر نمرات حرفی ، از نمرات درصدی نیز استفاده می شود. نمرات درصدی معمولاً در تکالیف و آزمون ها کاربرد دارند و نمرات حرفی برای خلاصه کردن عملکرد کلی دانش آموز در یک دوره مورد استفاده قرار می گیرد.

قوانین مدارس کانادا در مورد پیگیری پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

شما می توانید پیشرفت فرزندتان در مدرسه را به سه روش بررسی کنید:

  • می توانید پیشرفت تحصیلی فرزندتان را از طریق نمره هایی که در تکالیف و آزمون هایی که در طی سال دریافت می کنند ، پیگیری کنید.
  • فرزندتان هر سال یک کارنامه رسمی دریافت می کند که این کارنامه به شما امکان می دهد تا نمرات رسمی فرزندتان را در هر دوره به همراه برخی از بازخوردهای معلمین مشاهده نمایید.
  • می توانید در طی سال تحصیلی در جلسات اولیا و مربیان شرکت نمایید. در این جلسات می توانید به طور مستقیم با معلمین فرزندتان در مورد پیشرفت تحصیلی و مشارکت وی در کلاس درس و محیط مدرسه صحبت نمایید.

قوانین مدارس کانادا در مورد هزینه های تحصیل

قوانین مربوط به هزینه تحصیل در مقطع ابتدایی و متوسطه در کانادا برای دانش اموزان بین المللی چگونه است؟ سیستم آموزش عمومی امکان دسترسی رایگان به آموزش های دوره ابتدایی و متوسطه را در کانادا فراهم آورده است. البته ، تهیه لوازم مدرسه ، نهار و سایر تنقلات ، پوشاک و سفرهای علمی مستلزم هزینه هایی است.

اما برای تحصیل در مدارس خصوصی کانادا می بایست شهریه پرداخت و شهریه دریافتی بسته به مدرسه مورد نظر می تواند متفاوت باشد.

همچنین دقت داشته باشید که ، دانش آموزان بین المللی برای تحصیل در مدارس دولتی و خصوصی کانادا مستلزم پرداخت شهریه هستند.

به طور کلی ، شهریه مدارس دولتی می توانند از حدود 9500 تا 17000 دلار در سال باشد. مدارس روزانه خصوصی یا مستقل نیز شهریه ای از 15000 تا 30000 دلار در سال دارند. همچنین ، مدارس شبانه روزی خصوصی یا مستقل دارای شهریه ای از 63000 دلار تا 83000 دلار در سال هستند.

قوانین پذیرش مدارس کانادا

قوانین مدارس کانادا در رابطه با پذیرش و ارسال درخواست دانش آموزان در استان ها ، مناطق و مدارس و نیز در پایه های مختلف می تواند متفاوت باشد ؛ به طوری که برای ثبت نام در برخی مدارس از جمله بعضی از مدارس شبانه روزی کانادا نیاز به شرکت در آزمون ورودی و مصاحبه است و برخی دیگر به این موارد نیازی ندارند.

ارزیابی دانش آموزان پیش از ثبت نام در تعیین پایه درست تحصیلی وی در کانادا کمک خواهد کرد. به هر حال ، مدارک و الزاماتی کلی در مورد ثبت نام دانش اموزان در مدارس وجود دارد که باید در نظر داشت:

  • ارائه اسناد هویتی نظیر پاسپورت
  • ارائه کارنامه و ریز نمرات سال های پیشین
  • پرداخت هزینه ثبت نام
  • مهارت های زبان فرانسه یا انگلیسی
  • اسناد و مدارکی جهت حضانت کودک
  • مدارکی تمکن مالی کافی والدین
  • اسنادی مبنی بر داشتن یک اقامتگاه در کانادا
  • کارت واکسن و بیمه
  • مدارک شناسایی شخص قیم

دولت کانادا هزینه های پزشکی متقاضیان خارجی را پرداخت نمی کند و پوشش بهداشتی برای دانش آموزان خارجی در استان های مختلف متفاوت است.

قوانین مدارس کانادا در رابطه با ویزای دانش آموزی

به طور کلی ، دریافت ویزای دانش آموزی از جمله شرایط مهم تحصیل در کانادا است. با این ویزا کودکان زیر سن قانونی اجازه تحصیل در مدارس کانادا را دارند و افراد زیر سن قانونی برای اخذ ویزای دانش آموزی می بایست نامه پذیرش از یکی از مدارس کانادا را داشته باشند.

اما تعریف سن قانونی در مناطق مختلف کانادا متفاوت است:

مناطق یا استانسن قانونی
آلبرتا ، منیتوبا ، انتاریو ، جزیره پرنس ادوارد ، کبک و ساسکاچوان18 سال
بریتیش کلمبیا ، نیوبرانزویک ، نیوفاندلند و لابرادور ، نوا اسکوشیا ، مناطق شمال غربی ، نوناووت و یوکان19 سال

البته ، در صورتی که کودکان زیر سن قانونی قصد شرکت در دوره ای که 6 ماه یا کم تر از 6 ماه به طول می انجامد را داشته باشد ، به دریافت ویزای دانش آموزی نیاز نخواهد داشت.

همچنین ، در صورتی که کودکان زیر سن قانونی به همراه والدینی که دارای مجوز کار یا تحصیل معتبر هستند وارد کشور کانادا می شوند ، جهت درخواست ویزای دانش آموزی به ارائه ی نامه پذیرش از کالج یا مدرسه نیازی نخواهند داشت.

از دیگر قوانین مدارس کانادا در رابطه با تحصیل کودکان زیر سن قانونی ، داشتن قیم است. به طوری که ، کودکان زیر سن قانونی جهت تحصیل در مدارس کانادا می بایست حتما دارای والدین یا قیم قانونی در کانادا باشند.

والدین یا قیم قانونی باید ثابت کنند که کودک خردسال در طول اقامتش در کانادا از مراقبت و حمایت های لازم برخوردار خواهد بود.

مدارس کانادا هر یک می توانند قوانینی جداگانه داشته باشند. لذا ، به عنوان والدینی که می خواهید فرزندانتان در مدارس معتبر کانادا تحصیل کنند ، می بایست از این قوانین مطلع باشید. اما از آن جا که می تواند روند یافتن مدرسه ای مناسب ، نحوه ثبت نام و شرایط اخذ ویزای دانش آموزی کمی چالش برانگیز باشد ، لذا کارشناسان متخصص موسسه مهاجرتی مهرآفرین با ارائه مشاوره هایی مفید و بررسی تمام جوانب کار را برای شما آسان خواهند کرد.

تحصیل اجباری در چه دوره ای انجام می شود؟

تحصیلات اجباری شامل دوره های ابتدایی و متوسطه می باشند.

بر اساس قوانین مدارس کانادا آیا تحصیل رایگان در کانادا امکان پذیر است؟

تحصیل در دوره های ابتدایی و متوسطه از طریق مدارس دولتی برای کانادایی ها و یا افرادی که دارای اقامت کانادا هستند رایگان می باشد.

سیستم آموزشی در کانادا چگونه است؟

سیستم آموزشی و برنامه های درسی در استان ها و مناطق و حتی مدارس مختلف کانادا می تواند متفاوت باشد. همچنین ، هر کدام از استان های کانادا ممکن است سیستم نمره دهی خود را داشته باشند.

5/5 - ( تعداد افرادی که به این مطلب امتیاز داده اند: 1نفر)

نظر خود را با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *